Tüm Bloglar

Kumaş Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Günümüzde birçok alanda kullanılan kumaş türleri, giyim sektöründe her zaman ön plana çıkar. Kıyafetlerimizi satın alırken genellikle ilk baktığımız şey kıyafetin rengi ve tasarımı olur fakat kıyafetin sağlıklı bir kumaştan üretilip üretilmediği de oldukça önemlidir.

Devamı
21/12/2022 13:09

İkinci El Alışverişin Toplumsal Faydaları

Günlük hayatımızda birbirinden farklı giyim ürünlerini sıklıkla kullanır ve satın alırız. Bu ürünleri satın alırken tarzımıza uygun, bizi yansıtan, kaliteli ve bütçemize uygun ürünler satın almaya dikkat ederiz.

Devamı
15/12/2022 13:27

İkinci El Kıyafet Temizliği Nasıl Yapılır?

Ülkemizde son yıllarda ikinci el platformlarının popülerleşmesi ile birlikte hem ek gelir kazanmak hem de arzuladığımız ürünlere daha hesaplı fiyatlarla ulaşma ayrıcalığı sayesinde ikinci el kıyafetlerle haşır neşir oluyoruz.

Devamı
14/12/2022 13:21

2023 Kış Sezonunun Trend Parçası: Mont Modelleri

Kış mevsiminin vazgeçilmez parçaları olan kışlık mont modelleri, dışarıda olduğunuz süre boyunca kombinlerinizde en fazla dikkat çeken parçalardan bir tanesidir. Mont trendleri zaman zaman değişse de bunların arasında kadın mont ve erkek mont modellerinin zamansız parçaları her zaman yer alıyor.

Devamı
08/12/2022 14:53

Yılbaşı Kombininizi Diledigince.com ile Oluşturun!

Bir yıl daha biterken yeni yıla girme heyecanı herkesi sardı. Önem verilen ve özel bir gün olan yılbaşı; evde, dışarıda, arkadaşlarla ya da aileyle farklı ortamlarda her yıl neşeyle kutlanır. Yeni yıl için yeni umutlar beslenir ve yılbaşı için özel yemekler, özel kıyafetler seçilir.

Devamı
05/12/2022 15:56

Kombinlerinizin Tamamlayıcısı: Kadın Çanta Modelleri!

Kadınların günlük stilinde kıyafet seçimleri kadar kadın aksesuar tercihleri de önemlidir. Kombinlerin tamamlayıcısı olarak kullanılan ve kadınların eşyalarını taşımak için kullandıkları çantaların birbirinden farklı model, marka ve tarzda seçeneği bulunur. Kadın çantalarının; sırt çantası, omuz çantası, kumaş çanta, deri çanta, askılı çanta gibi seçenekleri mevcuttur.

Devamı
01/12/2022 16:36

İkinci El Kıyafet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Satın alınacak kıyafetler kadın giyim ya da erkek giyim fark etmeksizin kişinin tarzına ve beğenisine göre değişiklik gösterir. Giyilen kıyafetler kişiliği yansıtır ve bu sebeple seçim yaparken buna uygun kıyafetler tercih etmek önemlidir.

Devamı
30/11/2022 10:55
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.